Защитете бизнеса си от четвъртата вълна на COVID-19

Защитете бизнеса си от четвъртата вълна на COVID-19

Световната здравна организация съобщи преди повече от месец, че съществува риск нови случаи да доведат до 4-та вълна на COVID-19. Въпреки че имаме добро усвояване на ваксините и ограниченията намаляват, изглежда, че вариантът Delta е малко по -устойчив от усилията ни да се справим изцяло с вируса.

Д -р Ханс Клуге, ръководител на Европейския регион на СЗО, посъветва репортерите по време на пресконференция в Копенхаген на 1 юли, че учените са информирали за новата вълна, която води до завишени като брой хоспитализации и потенциални смъртни случаи преди есента.

Д -р Клуге инфромира, че трите признака за вълната са „нови варианти, дефицит в приемането на ваксини, повишено социално смесване.“ Той също така сподели и че ще има нова вълна в европейския регион на СЗО, освен ако не останем дисциплинирани, и освен ако всички не вземем ваксината, без да се колебаем, когато дойде нашият ред.„

Тогава съвета му звучеше като песимистичен възглед за това как се развиват нещата. Пренебрегвайки го, Европа започна да премахва ограниченията. На някои места правителствата напълно заличиха предпазните мерки като маски за лице и правила за социално дистанциране. Великобритания, например, отбеляза 19 юли като края на кризата с Корона вируса и отваряйки клубове и спортни събития на пълен капацитет.

Трудността е, че вирусът мутира непредсказуемо и е довел до нови случаи. Четвърти вълни са регистрирани по целия свят вече, като някои страни или влизат, или предстои да влязат в него. Канада официално обяви, че имат четвърта вълна. Американските щати един по един информират, че влизат. Германия даде вече официално предупреждение тази седмица. Независимо дали рискът е висок или действителен, подготовката за него може да бъде ключова за бизнеса да продължи.

PaChico® може да предпази вашия бизнес в борбата с вируса с набор от продукти, подходящи за унищожаване на вредни бактерии. Регистрирани в Министерството на здравеопазването и спазващи всички европейски стандарти, включително BS EN 1276 за дезинфектанти и биоциди, нашите продукти могат да осигурят необходимата защита.

Продукти за повърхности:

  • PACHICO DZF BA – неалдехиден дезинфектант на повърхността. Биоцидът има бактерицидно, фунгицидно и вирусоцидно действие, почистващ ефект и може да се използва за дезинфекция на следните повърхности – фоайета, стълби, стени, твърди мебели, както и кухненски прибори и прибори за хранене.
  • DZF P – дезинфектант за повърхности с концентрирано действие, който е биоциден продукт и има бактерицидно (включително туберкулоцидно), фунгицидно и вирусидно (HBV / HIV) действие и почистващ ефект.
  • DZF ULTRA – дезинфектант за повърхности с концентрирано действие. Биоцидът има бактерицидно (включително туберкулоцидно) и фунгицидно действие, а областите на приложение са: дезинфекция и почистване на повърхности и твърди мебели, както и санитарни зони – мивки, вани, тоалетни чинии.

Продукти за ръце и кожа:

  • PACHICO DZF SCRUB –течен сапун с дезинфектант, осигуряващ най-висока защита дори за медицинска употреба
  • AHD GEL – гел дезинфектант за ръце. Биоцид с бактерицидно, фунгицидно и ограничено вируцидно (обвито вируси) действие.

За повече информация относно нашите продукти, свържете се с екипа за обслужване на клиенти office@pachico.net и на телефонен номер: +359 82 844 871.