Calvatis GmbH и Пачико ЕООД стават партньори и учредяват Калватис Хигиене ООД – България

Calvatis GmbH и Пачико ЕООД стават партньори и учредяват Калватис Хигиене ООД – България

Calvatis GmbH, водещ немски производител на детергенти и дезинфектанти, и Пачико ЕООД – български компания с над 30 години опит в производството на висококачествени продукти за почистване и дезинфекция, обявиха създаването на съвместно сдружение – Калватис Хигиене ООД със седалище в град Русе. Основната цел в създаването на това партньорство е да се комбинират предимствата на двете организации – силата на Calvatis GmbH като глобален лидер и позицията на Пачико ЕООД – Русе като местен и устойчив партньор в България. С портфейл от тези активи новата компания  ще може да се фокусира в обслужване и предлагане на качествени съвременни продукти, отговарящи на последните европейски  изисквания в бранша, с насоченост в различни пазарни сегменти като производство на храни, напитки и млечни продукти, земеделие и пречистване на вода.

Ето и какво споделят Томас Мор – изпълнителен директор от Calvatis GmbH, и Димитър Иванов – управител на Пачико ЕООД. 

Томас Мор : Комбинирайки силата на глобалния играч Calvatis GmbH с Пачико ЕООД като местен гъвкав партньор в България, ние сме в състояние да предложим на нашите клиенти отлично продуктово портфолио, съчетано с ефективно обслужване и поддръжка чрез нашата съвместна компания Калватис Хигиене ООД. 

Димитър Иванов: Това е поредната стъпка за Пачико да разшири своята бизнес дейност в създаването на това партньорство с Calvatis GmbH в България в полза на нашите скъпи клиенти.

Мисията на новосъздадената компания Калватис Хигиене ООД е да осигури сигурност и защита в общественото здраве, като се поддържат най-високите стандарти на индустриална хигиена чрез възможностите за иновации и устойчиво развитие.